“DPS na istorijskom minimumu”

  • By admin
  • 15 Decembra, 2019
  • 1
  • 101 Views

DPS se nekada hvalio podrškom od 42 odsto, a sad se hvali padom sa 42 na 37 odsto i to po istraživanjima koja radi njihova partijska agencija, saopštio je danas potpredsjednik Demokrata Nikšić Nemanja Vuković.

Ako je suditi po podacima njihovog CEDEM-a, onda je jasno da je DPS na istorijskom minimumu, a još jasnije je da o tih 37 odsto mogu da sanjaju i Milo Đukanović i Nikola Pešić, naveo je Vuković.

“Zamislite samo koliki je Demokratama rejting kada je partijska agencija DPS-a morala da prizna da bilježimo rast. Zbog toga i Pešić čita oglase, jer će mu trebati novi posao dimnjačara kada mu partiju politički marginalizujemo. Stara narodna izreka, kada bi se stavila u kontekst Pešićeve izjave da će, parafraziramo: “kad poraste biti Milo”, glasila bi – čega se pametan stidi, time se Pešić ponosi”, naveo je Vuković.

Kako ističe, jasno im je da su Pešića politički žrtvovali zato što ih od jula konstantno ponižavaju, ali, kako kaže  Vuković, očigledno je da njihov mazohizam nema granice.

“Ali da vam saopštimo da ćete još jednom sagnuti glavu jer ima da povučete zakon i da ćutite kao bubice. Zato, pljuvači po pravoslavcima, muslimanima i katolicima, tišina, jer vam je Kolić održao čas iz etike i kućnog vaspitanja”, zaključio je Vuković.

Izor: rtcg.me

1 comment on ““DPS na istorijskom minimumu”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *